Xiaomi Türkiye bugün 3 yeni eseri ülkemizde satışa sunduğunu duyurdu. Çinli teknoloji devinin son amiral gemisi Xiaomi 12’nin yanı sıra Xiaomi Buds 3T Pro tam kablosuz kulaklık ve Xiaomi TV Stick 4K sonunda raflarda yerini alıyor. Bu üç eserin tüm teknik özellikleri ve fiyatlarına birlikte bakalım.
Popüler markanın en son amiral gemisi Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro’nun Türkiye satış fiyatı belirtildi.
Xiaomi’nin uzun müddettir ülkemize gelmesi beklenen modelleri sonunda raflarda yerini alacak. Üst seviye özelliklere sahip olan Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro modelleri hem tasarım tıpkı vakitte donanım bakımından premium hissini uyandırıyor.
Xiaomi 12 serinin en şık ve donanım bakımından kâfi modeli fakat ülkemizdeki fiyatı biraz cep yakabilir.
Xiaomi 12 fiyatı ve özellikleri
Xiaomi 12 Pro fiyatı ve özellikleri
Xiaomi TV Stick 4K, televizyonun desteklediği kare suratına nazaran 60FPS’e kadar yayın yapabiliyor. Google Asistan yardımıyla sesle denetim edilebilen aygıt kumanda gereksinimini de ortadan kaldırıyor. Öte yandan evvelki kuşakta Android 9.0 işletim sistemi bulunurken, TV Stick 4K ise Android 11 sürümüyle birlikte geliyor.
Wi-Fi 2,4 GHz / 5 GHz takviyesiyle ile kablosuz internete bağlanan TV Stick 4K, Dolby Atmos ve Dolby Vision teknolojilerine de mesken sahipliği yapıyor. Aygıtta Netflix, Amazon Prime Görüntü ve YouTube önyüklü gelirken; Google Play Store aracılığıyla televizyonlar için özelleştirilmiş 4.000’den çok Android uygulaması yüklenebiliyor.
Xiaomi TV Stick 4K fiyatı ve özellikleri
Xiaomi Buds 3T Pro; kulak içi formunu benimseyen bir eser. Aygıtta 40dB etkin gürültü engelleme (ANC) teknolojisi mevcut. Bu sayede dışarıdan gelen sesler, yüzde 99 oranında azaltılıyor. Ayrıyeten şeffaf mod özelliğine de sahip. Bu da kullanıcıların kulaklık takılıylen dışarıdan gelen sesleri duyabilmesine imkan sağlıyor.
10mm Dual Magnet şoföre sahip olan model, LHDC (Low Latency High-Definition Audio) 4.0 Codec teknolojisiyle geliyor. Düşük gecikme ve yüksek kalite sunan LHDC 4.0 ile de ses konusunda beklentileri karşılıyor.
Xiaomi Buds 3T Pro; ülkemizde yarından itibaren 2 bin 99 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak.
Popüler markanın en son amiral gemisi Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro’nun Türkiye satış fiyatı belirtildi.
Xiaomi’nin uzun müddettir ülkemize gelmesi beklenen modelleri sonunda raflarda yerini alacak. Üst seviye özelliklere sahip olan Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro modelleri hem tasarım tıpkı vakitte donanım bakımından premium hissini uyandırıyor.
Xiaomi 12 serinin en şık ve donanım bakımından kâfi modeli fakat ülkemizdeki fiyatı biraz cep yakabilir.
Xiaomi 12 fiyatı ve özellikleri
İşletim sistemi Android 12, MIUI 13
İşlemci Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1
Adreno 730 GPU
Ekran 6.28 inç 120 Hz tazeleme, HDR10+
419 Ppı, 2400×1080 AMOLED,
1100 nit parlaklık, DisplayMate A+,
Delta E= 0.59, JNCD= 0.61,
DCI-P3 renk gamutu, 128 bit renk takviyesi,
Corning Gorilla Glass Victus
Batarya 4500 mAh, 67W kablolu süratli şarj (39 dakikada tam dolum),
50W kablosuz süratli şarj (53 dakikada tam dolum),
10W karşıt kablosuz şarj
Power Delivery 3.0, Quick Charge 4+
Kamera 1/1.56 inç sensörlü OIS takviyeli 50 Megapiksel Sony IMX766 ana kamera,
1/1.12 inç sensörlü 13 Megapiksel geniş açı,
5 Megapiksel Makro lens,
32 Megapiksel özçekim
8K ve 4K HDR video
Tasarım 152.7 x 69.9 x 8.2 mm, 179 g
Bağlantı WiFi 6 802.11 a/b/g/n/ac/6 10Gbps,
Bluetooth 5.2, NFC, Type C 2.0
Diğer Harman Kardon ve Dolby Atmos ses takviyesi,
Ekran altı parmak izi okuyucu, çift SIM,
Versiyonlar 8GB/128GB, 8GB/256GB, 12GB/256GB
Renk seçeneği Siyah, yeşil, mavi, pembe
Fiyatı 20.999 TL
Xiaomi 12 Pro fiyatı ve özellikleri
Ekran: 120Hz yenileme suratını destekleyen 2K çözünürlükte 6.73 inç AMOLED ekran
İşlemci: 4nm Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1
RAM: 8GB / 12GB
Depolama: 128GB / 256GB
Arka Kamera: 50 Megapiksel + 50 Megapiksel + 50 Megapiksel /
Ön Kamera: 32 Megapiksel
Pil: 4.600 mAh / 120W süratli şarj
İşletim sistemi Android 12 / MIUI 13
Fiyatı 24.999 TL
Xiaomi TV Stick 4K, televizyonun desteklediği kare suratına nazaran 60FPS’e kadar yayın yapabiliyor. Google Asistan yardımıyla sesle denetim edilebilen aygıt kumanda gereksinimini de ortadan kaldırıyor. Öte yandan evvelki kuşakta Android 9.0 işletim sistemi bulunurken, TV Stick 4K ise Android 11 sürümüyle birlikte geliyor.
Wi-Fi 2,4 GHz / 5 GHz takviyesiyle ile kablosuz internete bağlanan TV Stick 4K, Dolby Atmos ve Dolby Vision teknolojilerine de mesken sahipliği yapıyor. Aygıtta Netflix, Amazon Prime Görüntü ve YouTube önyüklü gelirken; Google Play Store aracılığıyla televizyonlar için özelleştirilmiş 4.000’den çok Android uygulaması yüklenebiliyor.
Xiaomi TV Stick 4K fiyatı ve özellikleri
Çözünürlük 4K
CPU Dört çekirdekli Cortex-A35
GPU Mali-G31 MP2
RAM 2GB
Depolama 8GB
İşletim Sistemi Android 11
Bağlantı Wi-Fi 2.4GHz/5GHz
Bluetooth 5.0
Giriş / çıkış HDMI x 1
Micro USB x 1
Fiyatı: 1,319 TL
Xiaomi Buds 3T Pro; kulak içi formunu benimseyen bir eser. Aygıtta 40dB etkin gürültü engelleme (ANC) teknolojisi mevcut. Bu sayede dışarıdan gelen sesler, yüzde 99 oranında azaltılıyor. Ayrıyeten şeffaf mod özelliğine de sahip. Bu da kullanıcıların kulaklık takılıylen dışarıdan gelen sesleri duyabilmesine imkan sağlıyor.
10mm Dual Magnet şoföre sahip olan model, LHDC (Low Latency High-Definition Audio) 4.0 Codec teknolojisiyle geliyor. Düşük gecikme ve yüksek kalite sunan LHDC 4.0 ile de ses konusunda beklentileri karşılıyor.
Xiaomi Buds 3T Pro; ülkemizde yarından itibaren 2 bin 99 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak.